Powered by Van Alfen Ingenieurs

Login als woningbezitter

Login op je persoonlijke dasboard om aanvragen via de intermediair te accepteren, de voortgang bij te houden en rapportages te downloaden.

Login
Opgesteld door bouwkundigen

Onafhankelijk BBMI meetrapport voor makelaars

Realfix levert een uitgebreid en onafhankelijk BBMI-meetrapport, opgesteld conform de NEN 2580 norm. Deze essentiële meetrapportage biedt nauwkeurige oppervlaktes en de inhoud van woningen. Als makelaar optimaliseer je jouw vastgoedmarketingstrategieën met onze gedetailleerde meetrapporten.

Alles in één platform

Efficiënt werken met Realfix

Via je eigen persoonlijke dashboard in Realfix kun je eenvoudig plattegronden aanvragen voor een woning. Realfix biedt ook de mogelijkheid om extra diensten toe te voegen aan je bestelling, zoals een meetrapport en een energielabel. Bovendien kun je ervoor kiezen om de plattegronden aan te vullen met opties zoals een gemeubileerde indeling en/of een tuinplattegrond. Het portaal is volledig ontworpen om te voldoen aan al je wensen en behoeften. Het administratieve proces wordt vervolgens geautomatiseerd met behulp van geavanceerde technologieën.

Waarom kiezen voor onze BBMI meetrapporten?

Onze meetrapporten bieden nauwkeurige metingen van woningen, inclusief gedetailleerde oppervlakte- en inhoudsmetingen, om jou en je klanten waardevolle inzichten te bieden. Elk BBMI-meetrapport wordt professioneel opgesteld en gepresenteerd, met duidelijke tabellen om de informatie gemakkelijk te begrijpen. Als makelaar kun je jouw vastgoedmarketingstrategieën optimaliseren met onze gedetailleerde meetrapporten, waardoor je jouw klanten een betrouwbare bron van informatie kunt bieden.

Dit kun je van Realfix verwachten
Meetrapport voldoet aan erkende richtlijnen BBMI en NEN 2580
Betrouwbare waardes door inzet van hoogwaardige scanapparatuur
Professioneel ontwerp met tabelweergaven
Scherpe tarieven bij combinatie diensten
Optimale ontzorging door combinatie van diensten
Uitvoering door ervaren bouwkundigen
Hoge flexibiliteit en afspraken op korte termijn
Experts in de regio Arnhem, Nijmegen en Ede

Efficiënt gecombineerd met het energielabel

BBMI Meetrapport woning laten opstellen

Laat ons jouw vastgoedmarketing naar een hoger niveau tillen met nauwkeurige en professionele BBMI-meetrapporten, speciaal ontworpen voor makelaars!. Zoek je een betrouwbare partner voor het creëren van plattegronden en het BBMI meetrapport? Eventueel gecombineerd met het energielabel? Realfix ontzorgt je in het volledige proces! Vraag bij ons het meetrapport aan voor de woningverkoop.

Een persoonlijk uniek dashboard in Realfix? Vraag hier een account aan.

Realfix account aanvragen

Powered by Van Alfen Ingenieurs Realisatie door Pixel Creation