Powered by Van Alfen Ingenieurs

Over Realfix

Vereenvoudiging van het verkoopproces voor de makelaar

Realfix vereenvoudigt het opstartproces voor makelaars. Met ons innovatieve online platform ontzorgen we makelaars door het gemakkelijk in gang zetten van technische diensten.

Plattegronden, BBMI-meetrapporten, energielabels, energieadvies en verkoop keuringen zijn allemaal aan te vragen via een persoonlijk dashboard in Realfix.

Naast het eenvoudig aanvragen van een dienst, houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en kun je de status volgen. Realfix stuurt je een bericht zodra een afspraak met de klant is ingepland en wanneer bestanden/rapportages zijn geüpload. Zo ben je altijd op de hoogte van lopende opdrachten en behoud je altijd toegang tot uitgevoerde opdrachten en bestanden uit het verleden. Alles centraal op één plaats.

Ontwikkeld door Van Alfen Ingenieurs

Het online platform Realfix, ontwikkeld door Van Alfen Ingenieurs, maakt het eenvoudig en snel om een opdracht uit te zetten. Het gehele proces kun je volgen via je persoonlijke dashboard, waarbij je tevens via e-mail op de hoogte wordt gehouden. Realfix biedt al deze functionaliteiten. Alle belanghebbenden, zoals de makelaar, de verkoper en het adviesbureau worden op de hoogte gehouden. Alles centraal geregeld op één plek!

PERSOONLIJK ONLINE DASHBOARD

Realfix biedt een uniek platform waar je als makelaar eenvoudig een opdracht aanvraagd. Namens jezelf of via de particulier. Via jouw eigen dashboard kun je de status van een opdracht bijhouden en met één druk op de knop download je rapportages naar jouw eigen omgeving. Alle documenten centraal op één plek!

Een persoonlijk uniek dashboard in Realfix? Vraag hier een account aan.

Realfix account aanvragen

Powered by Van Alfen Ingenieurs Realisatie door Pixel Creation