Powered by Van Alfen Ingenieurs

Login als woningbezitter

Login op je persoonlijke dasboard om aanvragen via de intermediair te accepteren, de voortgang bij te houden en rapportages te downloaden.

Login
Opgesteld door bouwkundigen

Betrouwbare plattegronden voor makelaars

Professionele plattegronden die jouw vastgoedvermeldingen naar een hoger niveau tillen. Wij begrijpen dat in de competitieve vastgoedmarkt het verschil tussen een gewone aanbieding en een opvallende, winstgevende deal vaak in de details ligt. Daarom bieden wij hoogwaardige plattegronden die jou helpen de aandacht van potentiële kopers te trekken en hun vertrouwen te winnen.

Alles in één platform

Efficiënt werken met Realfix

Via je eigen persoonlijke dashboard in Realfix kun je eenvoudig plattegronden aanvragen voor een woning. Realfix biedt ook de mogelijkheid om extra diensten toe te voegen aan je bestelling, zoals een meetrapport en een energielabel. Bovendien kun je ervoor kiezen om de plattegronden aan te vullen met opties zoals een gemeubileerde indeling en/of een tuinplattegrond. Het portaal is volledig ontworpen om te voldoen aan al je wensen en behoeften. Het administratieve proces wordt vervolgens geautomatiseerd met behulp van geavanceerde technologieën.

Funda plattegronden

Plattegronden zijn niet alleen functioneel, maar wij hechten ook veel waarde aan het visuele plaatje. Een goed ontworpen funda plattegrond maakt het verschil tussen een vluchtige blik en een serieuze overweging. Van Alfen Ingenieurs professionele plattegronden op voor de makelaardij. Door analytisch en bouwkundig inzicht voldoen de woningplattegronden altijd aan de actuele normen en richtlijnen en sluiten aan op de wensen van de makelaar.

Dit kun je van Realfix verwachten
Plattegronden volgens erkende richtlijnen BBMI en NEN 2580
Inzet van hoogwaardige scanapparatuur
Maatwerk plattegronden in 2d en 3d
Optioneel met meubels en perceelinrichting
Optimale ontzorging door combinatie van diensten
Uitvoering door ervaren bouwkundigen
Hoge flexibiliteit en afspraken op korte termijn
Experts in de regio Arnhem, Nijmegen en Ede
https://realfix.nl/wp-content/uploads/2024/05/2D-bg-scaled-e1715675703383.jpg
https://realfix.nl/wp-content/uploads/2024/05/Appartement-2D-e1715675903223.jpg

Energielabel efficiënt in combinatie met plattegronden

Plattegronden woning laten opstellen

Precisie en maatwerk zijn essentieel in het tekenwerk. Onze geïntegreerde diensten sluiten naadloos op elkaar aan, waarbij we met enthousiasme onze diverse specialiteiten combineren om jou volledig te ontzorgen. Zoek je een betrouwbare partner voor het creëren van plattegronden en het BBMI meetrapport? Eventueel gecombineerd met het energielabel? Realfix ontzorgt je in het volledige proces! Vraag bij ons woningplattegronden aan voor de verkoop.

Een persoonlijk uniek dashboard in Realfix? Vraag hier een account aan.

Realfix account aanvragen

Powered by Van Alfen Ingenieurs Realisatie door Pixel Creation